Over ons

Wij (Marianne & Nana)houden van lekker eten en drinken, ‘het zorgen voor ‘, gezelligheid en gelukmomentjes. Maar onze gezondheid en die van andere staat bij ons centraal. Allebei komen wij uit de zorg en zit het zorgen voor bij ons in het bloed.  Het zorgen voor wilden we nu eens op een andere manier verlenen/doen.

Manalo: Mana staat voor toverkracht en lo staat voor longevity.

De schildpad staat symbool voor bescherming, kracht en lang leven. Hier streven wij naar bij Manalo. Leef in het hier en nu. Een kopje Manalo sticky chai creëert zo’n moment, voor iedereen!

Foto Marianne en Nana door Maartje Scheers fotografie

Ons doel was om een product op de markt te brengen dat deze eigenschappen van Manalo in zich heeft.  Hiermee zijn we aan de slag gegaan. Uiteindelijk is hier onze Manalo Sticky Chai geboren. Thuis zijn we begonnen met het combineren en testen van verschillende soorten kruiden samen met zwarte thee en honing. Uiteindelijk kwam daar onze sticky chai uit, wat een glimlach op onze gezichten toverden!

Alles zorgvuldig uitgekozen en met de hand gemaakt. We gebruiken 100% biologische ingrediënten, natuurlijke producten en geen kunstmatige toevoegingen. Dit allemaal om te zorgen dat de toverkracht (Mana) intact blijft!

Manalo viert kerst en oud&nieuw

Team Manalo viert de feestdagen! Bestellingen worden vanaf 3 januari weer verstuurd! Fijne feestdagen!